De Maansknopen

benut de ontwikkelingskansen in je horoscoop

V. Bachmann

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De Maansknopen

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789074899734, geïllustreerd, 224 blz., December 2008
Formaat: 22.0 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 344 gram.

Uitgever: Symbolon, Uitgeverij

vertaald door: A.J. Hamaker

beschrijving

Maansknopen.
Haal je talenten en ontwikkelingskansen uit je horoscoop en ontdek de diepere zin van je leven!

Maansknopen zijn aan de hemel de snijpunten van de banen van Zon en Maan en symboliseren in de horoscoop de ontwikkelingsweg van de ziel en het groeipotentieel en innerlijke doelen van de mens. Verena Bachmann, een internationaal geliefd astrologe, werkt al meer dan 20 jaar met de Maansknopen en heeft al haar kennis en ervaring in dit boek neergelegd. Na een uitgebreide inleiding duidt ze de Maansknopen zowel in de tekens als in de huizen van de horoscoop, en besteedt ook veel aandacht aan planeten die op de knopenas staan, of vierkant daarop.
Heel praktisch en tegelijkertijd warm menselijk toont ze ons welke diepere motivaties en drijfveren in ons leven een rol spelen die samenhangen met onze aangeboren talenten en groeimogelijkheden. Zelfs als je nog (vrijwel) niets van astrologie afweet kun je een schat aan persoonlijke inzichten uit dit boek opdoen. Tevens laat Verena zien hoe je op eenvoudige wijze je eigen Maansknoop kunt berekenen.
Het boek is in de Duitse astrologische wereld juichend ontvangen en wordt nu al een standaardwerk genoemd.

Verena Bachmann is hoofddocente aan de Zwitserse astrologie-opleiding SFER, geeft internationaal lezingen en workshops, en is verbonden aan het grootste Duitstalige astrologietijdschrift Astrologie Heute.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.