Zie jezelf in mildheid!

B. Brown

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zie jezelf in mildheid!

paperback/ gebrocheerd: € 31.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789074899703, 328 blz., January 2004
Formaat: 22.1 (h) x 15.3 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 497 gram.

Uitgever: Symbolon, Uitgeverij

vertaald door: H. Hamaker

beschrijving

Onze innerlijke criticus (die door Brown de rechter wordt genoemd) is een kracht die de meesten van ons accepteren als een noodzakelijk moreel richtsnoer in ons leven. Maar in werkelijkheid valt deze criticus ons onophoudelijk en indringend van binnenuit aan, waardoor we eigenlijk onze eigen grootste vijand worden en onszelf behoorlijk kunnen ondermijnen.


Daardoor lijden we onnodig, remmen we onszelf af, blokkeren we snel en kunnen we niet echt genieten van de dingen die we doen.


Brown vertelt op een heldere en voor iedereen begrijpelijke manier hoe we die innerlijke criticus kunnen herkennen, hoe hij werkt, hoe we hem kunnen ontmaskeren en ons van zijn negatieve dwang kunnen bevrijden. Hij geeft aansprekende voorbeelden, en een frisse benadering van dit algemene en vaak nog te weinig onderkende probleem. Het boek combineert intellectuele diepgang met een oorspronkelijke, verfrissende kijk, en helpt je door oefeningen en vragen bij jezelf stil te staan en te ervaren wat de stof met je doet, zowel psychisch als lichamelijk.


De stimulerende aanpak, de vele voorbeelden en


de praktische oefeningen maken dit boek tot een grote hulp in het bevrijden van jezelf, wat de weg opent naar vrijheid, vitaliteit en verwerkelijking!


  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.