Sociale media voor ondernemers & professionals

handboek digitaal netwerken

J. de Bruin; R. de Groot

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Sociale media voor ondernemers & professionals

gebonden: € 17.50

ISBN: 9789074312370, geïllustreerd, 132 blz., May 2011
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 345 gram.

Uitgever: Publimix

beschrijving

Meer omzet met sociale netwerken
Met de komst van sociale media als LinkedIn, Twitter, Facebook en Hyves is zakelijk netwerken een stuk eenvoudiger geworden. Je kunt er niet alleen bestaande contacten onderhouden, maar ook nieuwe mensen leren kennen, onder wie mogelijk toekomstige klanten voor jouw bedrijf. Doordat sociale netwerken bovendien laagdrempelig zijn, is het virtueel ook gemakkelijker om op die ene belangrijke zakenman of -vrouw ‘af te stappen’ dan bijvoorbeeld op een netwerkborrel.
Sociale netwerken zijn daarmee platforms die jij als zelfstandig ondernemer kunt gebruiken om je product of dienst onder de aandacht te brengen, mits je weet hoe je sociale media als Twitter, LinkedIn en Facebook optimaal in kunt zetten. Verwacht in dit boek geen trucjes of stappenplan waarmee je dat kunt doen. Sociaal netwerken is iets anders dan het traditionele reclame maken. Het is geen kwestie van zo hard mogelijk roepen hoe goed jij bent in datgene wat je doet.
Hoe sociaal netwerken dan wel werkt komt in dit boek uitgebreid aan bod, door middel van een praktische uitleg hoe de verschillende sociale media werken, interviews met ervaringsdeskundigen en zelfstandig ondernemers die fanatieke gebruikers zijn van sociale netwerken en allerlei voorbeelden, tips en do’s en don’ts waar je als beginnende, maar ook als meer ervaren sociale mediagebruiker direct mee aan de slag kunt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.