Verborgen vrijheid

Tarthang Tulku

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Verborgen vrijheid

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 9789073728233, geïllustreerd, 111 blz., April 2016
Formaat: 21.3 (h) x 13.7 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 208 gram.

Uitgever: Uitgeverij Dharma

serienaam/reeks: Nyingma psychologie

vertaald door: Vertaalgroep van het Nyingma Centrum Amsterdam

beschrijving

De geest voorziet ons van een vitale energie die reageert op elke nuance van de ervaring. Wanneer we de aard van de geest doorgronden en zijn flexibiliteit op waarde schatten, kunnen we vorm geven aan de gerichtheid van zijn energie en creatief reageren op alles wat het leven voor ons in petto heeft. Door ons bewust te worden van de verborgen bronnen van de geest krijgen we toegang tot duurzame vrede en vrijheid, onze enige ware toevlucht in een vaak overvolle en frustrerende wereld.
Verborgen vrijheid helpt ons onze innerlijke bronnen te ontdekken door middel van meditatie en zelfobservatie. Eenvoudige ademhalingstechnieken, mantra's en visualisatieoefeningen bevorderen een diepe ontspanning, helderheid en concentratie. De praktische aanwijzingen en oefeningen in dit boek vormen het gereedschap waarmee we blokkades kunnen verwijderen en de helende kracht opwekken die sluimert in onze geest.
Tarthang Tulku, formeel opgeleid in de boeddhistische traditie in Tibet, is een pionier in het introduceren van de voordelen van meditatie voor westerse mensen met om het even welke achtergrond of levensstijl. Als oprichter van het Nyingma Instituut staat hij bekend om zijn innovatieve programma's op het gebied van menselijke ontwikkeling. Zijn werk omvat onder meer de boeken Leven in evenwicht; Open bewustzijn; Vaardig handelen; Ruimte, Tijd en Kennis; Liefde voor kennis en Kum Nye, Tibetaanse yoga.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.