Inventor 2014 Basisboek deel 1

Ronald Boeklagen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Inventor 2014 Basisboek deel 1

paperback/ gebrocheerd: € 27.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789072487896, geïllustreerd, 512 blz., February 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: TEC CAD College B.V.

beschrijving

Dit boek leert u stap voor stap de basis van de meest gebruikte ontwerptechnieken met Inventor 2014. Het is Nederlandstalig en gebruikt Nederlandse tekennormen.

Dit is het basisboek Inventor 2014 voor het MBO/HBO. Het leert u stap voor stap de grondbeginselen van 3D CAD met onder andere: aanmaken schets, contour- en bewerkingsvormen, 2D tekening, samenstelling, skeletmode, machineframes, plaatwerk, visualisatie en animatie. Alle lessen zijn geschreven in een prettig leesbare stijl, met veel voorbeelden geïllustreerd en bevatten veel oefeningen. De van oorsprong Nederlandse teksten en tekennormen zorgen ervoor dat u de juiste kennis opdoet (tekenregels volgens NEN, millimeters, ISO en DIN bibliotheek, de juiste projectiemethode). Door de combinatie van theorie, geleide instructie en oefeningen leent het boek zich uitstekend voor zelfstudie.

Deze verkorte uitgave is gemaakt op verzoek van het middelbaar- en hoger technisch onderwijs. Het volledige boek Inventor, Computer Ondersteund Ontwerpen met 1700 bladzijden is geschikt voor het bedrijfsleven en wordt gebruikt als verdieping voor studenten en docenten (ISBN 978-90-72487-88-9). Het complete boek bevat alle onderwerpen en gaat dieper in op ieder onderwerp. Daarnaast behandelt het complete boek ook veel meer onderwerpen zoals projectbeheer, een koppeling met Excel, iPart, iAssembly, iMate, iLogic, Design Accelerator, sterkteberekeningen en Vault.

Gratis extra's op cadcollege.nl
Op www.cadcollege.nl vindt u onder andere gratis instructiefilmpjes over de opgaven. Verder kunt u gratis duizenden symbolen downloaden en een toets doen om uw voortgangsniveau in te schatten. Ideale ondersteuning dus voor de zelfstandige Inventor student.

Deze nieuwe uitgave over Inventor 2014 is, zoals altijd, verzorgt door Ronald Boeklagen en maakt deel uit van zijn serie Computer Ondersteund Ontwerpen. De ervaren auteur leidt bij het CAD College van TEC in Nijmegen tekenaars en constructeurs op. Tevens verzorgt hij de HBO-opleidingen voor AutoCAD, Inventor, 3ds Max en Revit. Hij ontving de Autodesk award 'Best ATC Instructor of the Benelux'.

- Nederlandse tekst
- Nederlandse tekennormen
- Beginnende gebruiker
- Uitgewerkte opgaven op cadcollege.nl
- CADCollege Tools op cadcollege.nl
- Voor Windows

Titel: Inventor 2014, Basisboek, leerboek MBO/HBO
Auteur: Ir. R. Boeklagen
ISBN: 978-90-72487-89-6, NUR 174

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.