Basisdocument bewegingsonderwijs voor het basisonderwijs - verkorte uitgave

verkorte uitgave

Chris Mooij

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Basisdocument bewegingsonderwijs voor het basisonderwijs  ...

paperback/ gebrocheerd: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789072335586, geïllustreerd, 112 blz., November 2012
Formaat: 27.0 (h) x 19.2 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 260 gram.

Uitgever: Arko Sports Media BV

illustrator: Hendrik J. Vos; Sanneke Miltenburg

redactie: Janneke Westermann

beschrijving

Wat willen we kinderen leren in de lessen bewegingsonderwijs in het basisonderwijs en welke kwaliteit streven we daarbij na? Hoe geef je kinderen een brede introductie in de bewegingscultuur?

In deze verkorte uitgave van het Basisdocument bewegingsonderwijs voor het basisonderwijs worden twaalf leerlijnen uitgewerkt die een beeld geven van de manier waarop we kinderen bewegingsbekwaam maken. Per leeftijdsgroep worden tussendoelen voor alle twaalf de leerlijnen beschreven, waarmee de longitudinale ontwikkelingslijn van vier tot en met twaalf jaar zichtbaar wordt. Ook worden reguleringsdoelen geformuleerd, bijvoorbeeld over hulpverlenen en het maken van afspraken om gezamenlijk bewegen mogelijk te maken. De achterliggende uitgangspunten worden beschreven in een vakconcept. De basisinventarislijsten voor speellokaal en gymzaal completeren het geheel.

De verkorte uitgave van het Basisdocument bewegingsonderwijs voor het basisonderwijs geeft de lezer een beeld van wat er in het bewegingsonderwijs van alle groepen van de basisschool aan de orde kan komen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.