En over het water het lied

Peter Goedhart

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
En over het water het lied

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789072247933, February 2016
Formaat: 20.6 (h) x 13.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 264 gram.

Uitgever: Uitgeverij Douane

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Als Hans de Jong iemand van de verdrinkingsdood redt uit het ijskoude water is dat een daad van doortastendheid die geheel in tegenspraak is met zijn doorgaans wankelmoedige aard. Zijn 'doordachte' wilsbesluiten worden gekenmerkt door de wens het anderen naar de zin te maken.

Hans heeft gevoel voor schoonheid en het ware en hij heeft humor. Maar het is de galgenhumor van de dronkaard die hij ten toon spreidt. Zijn knagende onzekerheden en het grote trauma uit zijn jonge jaren hebben blijvende wonden in zijn geest geslagen. Na zijn succesvolle debuut Goole (Uitgeverij Douane, 2014) komt de Rotterdamse auteur Peter Goedhart met een nieuwe roman: En over het water het lied. Waar in Goole de hoofdpersoon een jongen was op zoek naar de liefde, wordt hier het verhaal verteld van een oudere man die het slagveld van zijn leven overziet. Minstens zo aangrijpend als Goedharts debuutroman.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

En over het water het lied

paperback/ gebrocheerd: € 18.00
Als Hans de Jong iemand van de verdrinkingsdood redt uit het ijskoude water is dat een daad van doortastendheid die geheel in tegenspraak ...

Meer boekennieuws op Facebook.