De complete Gypsy Waarzegset

Fabio Vinago

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De complete Gypsy Waarzegset

paperback/ gebrocheerd: € 26.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789072189158, geïllustreerd, 160 blz., March 2019
Formaat: 18.1 (h) x 12.9 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 450 gram.

Uitgever: Bloom

trefwoorden: fabio vinago gypsy set, fabio vinago, zigeunerkaarten, bloom kaartleggen waarzegset zigeunerkaarten

beschrijving

Toekomstvoorspellingen hebben ons in de loop der geschiedenis steeds bijzonder geïntrigeerd. Het is een onbekende en boeiende materie die ons prikkelt en die we beter willen leren kennen. De Gypsykaarten kennen een lange geschiedenis van waaruit de combinaties van het medaillon en de fraaie betekenissen op de kaarten op een gedetailleerde manier geduid kunnen worden. Deze kaarten zijn een ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden, het heden en de toekomst. De legpatronen in dit boek zijn zodanig samengesteld dat ze op elke situatie kunnen toegepast worden. De Gypsykaarten openen een nieuwe poort en leren ons anders kijken naar veelbevraagde levensthema’s. Ze zullen jouw perceptie van de buitenwereld aanscherpen. De Gypsykaarten worden op een welbepaalde en unieke manier opengelegd en gelezen. De patronen die in dit boek worden beschreven, zijn niet alleen leerrijk om jouw eigen onbewuste spiegel te ontrafelen, maar ook om te weten te komen hoe een bepaalde situatie zijn verloop zal kennen. Fabio heeft dit boek in makkelijke en begrijpbare taal geschreven om het leggen van de Gypsykaarten toegankelijk te maken voor iedereen die het kaartleggen in al haar facetten onder de knie wil krijgen. Dit is het eerste boek over dit orakelsysteem en het vormt een uniek instrument om de kunst van de Gypsies onder de knie te krijgen.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:2-in-1over de schrijver(s)Fabio is een ervaringsdeskundige in het lezen van de Gypsykaarten. Als psychisch medium heeft hij ruimschoots de werking van dit kaartendeck bewezen. Dagelijks beoefent hij in zijn praktijk de kunst van het kaartleggen en beantwoordt hij allerlei levensvragen voor iedereen. Deze kaarten zijn voor hem een inspiratiebron, net omdat ze zo uniek zijn en er weinig tot niets over geweten is. Daarom wil Fabio met dit boek zijn kennis van deze fascinerende kaarten met iedereen delen.inhoudsopgave1 De Gypsy-cultuur 7
2 Kaartindeling 12
›› Medaillons en hun betekenis
›› Kaartbetekenis en hun sleutelwoorden
›› Kaartligging in functie van hun positie
3 Het werken met de Gypsykaarten 15
›› Het lezen van de Gypsykaarten
›› Samenstelling van de Gypsykaarten
›› De betekenis van de 52 Gypsykaarten
›› Werken met de joker
4 De verschillende legmethodes 76
›› Het begin
›› Korte legging met verleden, heden en toekomst
›› Sterlegging op basis van een specifiek thema
›› Relatiemethode
›› Kruismethode met obstakels
›› Traditionele Gypsymethode
›› Grand Tableau volgens de Gypsymethode
GypsyWaarzegkaarten_BOEK_BW_DEF.indd 5 21/11/18 12:39
5 Overzicht van de 52 Gypsykaarten 122
›› Positieve kaarten
›› Neutrale kaarten
›› Negatieve kaarten
6 De persoonskaarten onder de loep 124
›› Boeren
›› Dames
›› Heren
›› Het lezen van de persoonskaarten
7 Kaartencombinaties 135
8 Belangrijke tips bij het werken
met de Gypsykaarten 154
9 Slotwoord 157
toelichtingToekomstvoorspellingen hebben ons in de loop der geschiedenis steeds
bijzonder geïntrigeerd. Het is een onbekende en boeiende materie die ons
prikkelt en die we beter willen leren kennen. De Gypsykaarten kennen een lange geschiedenis van waaruit de combinaties van het medaillon en de fraaie betekenissen op de kaarten op een gedetailleerde manier geduid kunnen worden. Deze kaarten zijn een ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden, het heden en de toekomst. De legpatronen in dit boek zijn zodanig samengesteld dat ze op elke situatie kunnen toegepast worden. De Gypsykaarten openen een nieuwe poort en leren ons anders kijken naar veelbevraagde levensthema’s. Ze zullen jouw perceptie van de buitenwereld aanscherpen. De Gypsykaarten worden op een welbepaalde en unieke manier opengelegd en gelezen. De patronen die in dit boek worden beschreven, fungeren niet louter als spiegel, maar zijn ook een handige tool om te achterhalen hoe een bepaalde situatie zijn verloop zal kennen.

Fabio heeft dit boek in makkelijke en begrijpbare taal geschreven om
het leggen van de Gypsykaarten toegankelijk te maken voor iedereen die
het kaartleggen in al haar facetten onder de knie wil krijgen.
Dit is het eerste boek over dit orakelsysteem en het vormt een uniek instrument om zicht te krijgen op de kunst van de Gypsies.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.