Leefstijladviezen afgestemd op je bodytype

Eet, beweeg, slaap en ontspan je fit

Coriene Lodder; Carel Schott

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leefstijladviezen afgestemd op je bodytype

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789071902321, geïllustreerd, 200 blz., November 2020
Formaat: 23.0 (h) x 17.1 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 514 gram.

Uitgever: ...daM Uitgeverij

beschrijving

Leefstijladviezen afgestemd op je bodytype

‘Waarom lukt het me nou toch niet?’ Je herkent het vast wel: je wilt je graag wat fitter voelen. Gezonder eten, meer bewegen, minder stress. Soms boek je succesjes. Maar voor je het weet zit je weer in je oude patroon. Hoe dat komt?

In dit boek laten Coriene Lodder en Carel Schott zien dat algemene leefstijladviezen weinig of geen zin hebben, want ze zijn gebaseerd op gemiddelden. En gemiddelden helpen jou niet wanneer je een energiehuishouding hebt, een slaappatroon en een hormoonstelsel die anders zijn dan die van anderen. Of je nu fitter wilt worden, op een beter gewicht wilt komen, meer wilt ontspannen of beter wilt slapen: je moet uitgaan van je eigen lichaam, van je eigen “bodytype”.

De auteurs leren je welke individuele leefstijladviezen bij jouw bodytype passen. Stap voor stap begeleiden ze je bij het aanpassen van je voedingsstijl, je manier van bewegen en het hanteren van stress, zodat je je lichaam gezond, energiek en sterk houdt. Op het digitaal platform bij dit boek zijn wetenschappelijke inzichten, testen, vragenlijsten en recepten te vinden en leer je strategieën kennen die goed zijn om stress te hanteren en je motivatie vast te houden. Je kunt dan zelf direct aan de slag.

Coriene Lodder en Carel Schott bieden een originele mix van wetenschappelijke en ervaringskennis. De auteurs trainen en leiden leefstijlcoaches op. Voor de Nationale Politie ontwikkelden zij onder meer het landelijke vitaliteitsprogramma FIT@Nationale Politie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.