Hara Chakra

genezing en vitaliteit

Tessa Gottschal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hara Chakra

overig audio: € 17.95

ISBN: 9789071878121, October 2011
Formaat: 14.4 (h) x 12.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 93 gram.

Uitgever: Gottswaal VOF

trefwoorden: genezing herstel immuniteit vitaliteit lever sport ziekte

beschrijving

Wil je -lekker thuis op de bank- je zelfgenezende vermogen verhogen? Een actief hara-chakra ondersteunt je bescherming tegen ziekte en lichamelijke ongemakken. Het zorgt dat je sneller herstelt na lichamelijke en geestelijke inspanningen.
Het hara chakra is pas actief nadat vier andere chakra's door een speciale techniek aan elkaar verbonden worden. Met de cd leer je zowel de opbouw- als de afbouwfase daarvan aan.

Gebruik de cd als ondersteuning in een periode dat je onder druk staat. Dus niet alleen bij ziekte, maar ook in tijden van stress en hard werken. Zoals bij een verhuizing, verbouwing, nieuwe baan, 's avonds laat (over-)werken, avond-/nachtdiensten, (top-)sport, jet-lag, ploegendienst. Deze vernieuwde versie is inclusief de Basis-meditatie zoals in de gratis digitale handleiding is beschreven.

Met deze cd versterk je de lever-, nier- en spijsverteringsenergie, zoals staat in het boek 'Energieherstelplan' van Tanja Visser en Marijke de Waal Malefijt. Met de laatste auteur heeft Tessa Gottschal meerdere boeken geschreven. De cd is ingesproken door Tessa zelf. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in meditatie en schreef diverse boeken over emotionele gezondheid.
De gratis handleiding staat op de site.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Tessa Gottschal heeft een natuurgeneeskundige praktijk. Energietherapie en gesprekstechnieken zijn haar voornaamste werkgebieden. Onderdeel van haar opleidingen zijn onder meer een zesjaarsopleiding Healing en Selfhealing, meditatietraningen, diverse bijscholingen onder andere bij het Rino (Nascholing en opleiding GGZ) en bij het Psychiatrisch Centrum Zon en Schild te Amersfoort met daarnaast vele jaren zelfeducatie.
Ze schreef meerdere boeken; sommigen met co-auteur Marijke de Waal Malefijt.
inhoudsopgave1. Basismeditatie
2. Hara Chakra
toelichtingBestemd voor wie:
- zijn zelfgenezende vermogen wil stimuleren
- sneller wil herstellen na ziekte, operatie of (sport-)inspanningen
- meer uithoudings- of doorzettingsvermogen wil
- lichamelijk verzwakt is
- ziekte wil voorkomen
- een beter evenwicht wil tussen wilskracht en lichamelijke prestaties
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.