Piyo - Tjiep, Tjiep, Hoera

leer woordjes met Piyo

Satoshi Iriyama

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Piyo - Tjiep, Tjiep, Hoera

gebonden: € 8.95

ISBN: 9789071501968, geïllustreerd, 16 blz., September 2017
Formaat: 14.0 (h) x 14.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 198 gram.

Uitgever: Leonon Media

serienaam/reeks: kuikentje Piyo

vertaald door: Leonon Media

trefwoorden: in dit vierde kartonnen boekje uit de serie van pi kinderboek 0-3 jaar, educatief piyo, satoshi iriyama, serie peuterboeken piyo, speel, ...

beschrijving

Druk op het buikje van het kuikentje Piyo en je hoort Tjiep, Tjiep. Maak plezier en leer woordjes samen met het kuikentje Piyo. Dit prentenboek maakt lieve geluidjes voor de kleintjes met het bekende Tjiep, Tjiep van Piyo.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Satoshi Iriyama werd geboren in 1958 in Tokio. Hij tekende eerst kaarten voordat hij begon met publiceren. Hij creëerde de serie Piyo, de avonturen van een klein kuikentje. Deze serie bestaat uit meer dan 80 deeltjes.
Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 1. 7 miljoen exemplaren van deze serie verkocht! Piyo is in 2017 ook beschikbaar gekomen in een Nederlandse uitvoering.
toelichtingDruk op het buikje van het kuikentje Piyo en je hoort Tjiep, Tjiep. Maak plezier en leer woordjes samen met het kuikentje Piyo. Dit prentenboek maakt lieve geluidjes voor de kleintjes met het bekende Tjiep, Tjiep van Piyo.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.