Portiers

outlaws van het nachtleven

Adriaan Poortmans

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Portiers

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789071501906, 240 blz., May 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 338 gram.

Uitgever: Leonon Media

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Tot 16 jaar terug was de portierswereld een schimmig gebeuren waar wapens, seks, drugs en geweld standaard bij het dagelijks bestaan leken te horen. In dit boek wordt aan de hand van het leven van een voormalig Haags portier, verteld over deze underground scène; de lezer krijgt inzage in de nachtelijke gilde van vrije jongens.

Het bestaan van deze portiers leek zich op het eerste gezicht publiekelijk af te spelen, maar bestond feitelijk uit een besloten wereld. Onzichtbaar en ongrijpbaar, waar vaak werd gehandeld op het randje van het toelaatbare. Een wereld van mannen die (soms terecht) door de maatschappij werden bekeken als outlaws.

Met realistische beschrijvingen (en soms grove bewoordingen) schetst de auteur een helder beeld van deze levensstijl en de heersende subcultuur, waarbij de lezer wordt meegezogen in waanzinnige, turbulente gebeurtenissen. Door de beeldende manier van schrijven, kunnen lezers het gevoel ervaren een directe toeschouwer te zijn van deze vrijgevochten manier van leven; de tijd dat portiers de outlaws waren van de uitgaanswereld.

Portiers; outlaws van het nachtleven is gebaseerd op feiten en waargebeurde verhalen.

Auteur Adriaan Poortmans is opgegroeid in Den Haag. Zijn turbulente leven als portier heeft hij beschreven in dit boek. Adriaan woont tegenwoordig buiten de randstad.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Adriaan Poortmans is opgegroeid in Den Haag. Zijn turbulente leven als portier heeft hij beschreven in dit boek. Adriaan woont tegenwoordig buiten de randstad.toelichtingTot 16 jaar terug was de portierswereld een schimmig gebeuren waar wapens, seks, drugs en geweld standaard bij het dagelijks bestaan leken te horen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Op zoek naar de Blauwe Wortel

gebonden: € 16.99
een zoek-en-vind-boek met grote illustraties vol details en gekkigheidjes

Op zoek naar de Blauwe Wortel

gebonden: € 16.99
Ik ben het, Pieter Konijn, je echte gids. Ben je er klaar voor?

Meer boekennieuws op Facebook.