Karl Marx

voor tieners

Han Yuhai

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Karl Marx

gebonden: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789071501876, geïllustreerd, 146 blz., November 2015
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 414 gram.

Uitgever: Leonon Media

vertaald door: Anne Marie Westra-Nijhuis

beschrijving

Dit boek vertelt het verhaal van hoe een jonge man uit Trier, in wat nu Duitsland is, de vader werd van het communisme, een economisch systeem dat de wereld heeft veranderd. De lezers zullen leren over het leven van Karl Marx, de evolutie van zijn denken en het effect van zijn ideeën op de samenleving.

Han Yuhai is professor literatuur aan de Universiteit van Beijing.Zijn onderzoeksinteresses omvatten hedendaagse Chinese literatuur en marxisme. Hij publiceerde vele bekroonde boeken en artikelen over de moderne geschiedenis en literatuur. Zijn boek Het Marxistische Nalatenschap: Van Brussel naar Beijing was een bestseller en was in 2012-2013 een essentiële publicatie van het Achttiende Nationaal Congres van de Communistische Partij van China. Zijn 'Een Beschouwing van de Werken van Marx' werd in 2014 bekroond tot Chinees Boek van het Jaar door de Chinese Book Review Society.

Karl Marx voor Tieners werd oorspronkelijk gepubliceerd in het Chinees in 2015 als Think Like a Great Mind - Karl Marx for Teenagers. Dit is zijn eerste werk voor jong volwassenen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.