Bekijk de wereld door Gods ogen

leven vanuit oneindige genade

Bobby Schuller

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bekijk de wereld door Gods ogen

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789071332197, 112 blz., April 2015
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 163 gram.

Uitgever: Hour of Power Nederland

redactie: Ingrid Voorbach; Chris Tims

bewerkt door: Esther van Helden

beschrijving

Bobby neemt ons mee terug in de tijd naar Paulus, en zijn brief die hij aan de gemeente in Rome schreef. Een levens veranderende boodschap die vandaag de dag nog altijd heel actueel is.
In een maatschappij waar prestatie en imago heel belangrijk zijn, is het evangelie van genade een verademing en een rustpunt, waar elke gelovige zich meer en meer thuis mag gaan voelen.
Door alle ups en downs van ons leven blijkt God trouw; Zijn genade is oneindig.

Over de auteur
Bobby Schuller (1981) is de vaste spreker en het gezicht van Hour of Power. Hij wil met zijn positieve boodschap over Gods liefde mensen bemoedigen, troosten en opbouwen. Dit baseert hij op de bijbeltekst uit Matteüs 11:28-30: 'Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.'

Zijn toespraken en boeken zijn toegankelijk, geven vaak toelichting op de Bijbelse tijd en cultuur en reiken altijd aan hoe u kunt leven vanuit de Liefde van God, die u rust geeft en de zekerheid dat u door Hem geliefd bent.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.