Het koninkrijk van God is nu!

Bobby Schuller

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het koninkrijk van God is nu!

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789071332111, geïllustreerd, 124 blz., November 2013
Formaat: 21.3 (h) x 13.7 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 175 gram.

Uitgever: Hour of Power Nederland

redactie: Bettina Vlot; Chris Tims

beschrijving

Het Koninkrijk van God is NU en u kunt daarin leven! Ontdek aan de hand van tien uitspraken hoe u het leven in Gods Koninkrijk nu kunt ervaren. Van het loslaten van zekerheid, tot het antwoorden op uw roeping. Van binnenkomen zoals je bent, tot uitgroeien naar de persoon die God in u ziet. Ervaar het Koninkrijk van God...NU!

Over de auteur
Bobby Schuller (1981) is de vaste spreker en het gezicht van Hour of Power. Hij wil met zijn positieve boodschap over Gods liefde mensen bemoedigen, troosten en opbouwen. Dit baseert hij op de bijbeltekst uit Matteüs 11:28-30: 'Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem Mijn juk op je en leer van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.'

Zijn toespraken en boeken zijn toegankelijk, geven vaak toelichting op de Bijbelse tijd en cultuur en reiken altijd aan hoe u kunt leven vanuit de Liefde van God, die u rust geeft en de zekerheid dat u door Hem geliefd bent.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.