Het antwoord dat je zoekt, ligt binnen in je

een handige en verstandige gids voor spirituele groei

Mark L. Prophet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het antwoord dat je zoekt, ligt binnen in je

paperback/ gebrocheerd: € 9.50

ISBN: 9789071219092, geïllustreerd, 120 blz., February 2007
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 153 gram.

Uitgever: Amethist Pers

bewerkt door: Elizabeth Clare Prophet

illustrator: Karel Jan van Elsdijk

vertaald door: Hilde Berrevoets

beschrijving

In Het antwoord dat je zoekt, ligt binnen in je verweeft Mark Prophet anekdoten uit het leven van alledag met universele waarheden, en creëert hiermee een diepgaande en toch plezierige gids voor spirituele groei.
Mark Prophet, een van de grootste spirituele leraren van onze tijd, bezat een unieke benadering van spiritualiteit. Hij geloofde dat onze zoektocht naar de zin van het leven, die vaak een hele uitdaging is, toch ook plezierig zou moeten zijn. En dat we dikwijls de antwoorden die we zoeken op de meest onwaarschijnlijke plaatsen kunnen vinden.
Dit spoontane en innemende boekje leidt ons naar die plaatsen toe: naar verborgen bronnen en situaties overal om ons heen die talloze kansen bieden tot persoonlijk ontwaken. Het biedt frisse inzichten en praktische technieken tot zelfmeesterschap, die je onmiddellijk tijdens je eigen levensreis kunt toepassen.
Op een lichtvoetige en toch nuchtere manier brengt hij je in contact met je hart en met de waarheid die de kern vormt van alle mystieke tradities in de wereld: dat je je eigen intieme relatie met je goddelijke Bron kunt ervaren.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingIn Het Antwoord waarnaar je zoekt, ligt binnen in je verweeft Mark Prophet anekdoten uit het leven van alledag met universele waarheden, en creëert hiermee een diepgaande en toch plezierige gids tot spirituele groei.
Mark Prophet, een van de grootste spirituele leraren van onze tijd, bezat een unieke benadering tot de spiritualiteit. Hij geloofde dat onze zoektocht naar de betekenis van het leven, hoewel vaak moeilijk, eigenlijk ook plezierig zou moeten zijn. En dat we dikwijls de antwoorden die we zoeken, op de meest onmogelijke plaatsen kunnen vinden.
Dit spontane en innemende boekje brengt je op die plaatsen: verborgen bronnen en ons omringende situaties die onnoemelijk veel gelegenheden bieden tot persoonlijk ontwaken. Het biedt frisse inzichten en praktische technieken tot zelfmeesterschap die je onmiddellijk tijdens je eigen levensreis kunt toepassen.
Op een genoeglijke en gemakkelijk te begrijpen manier laat hij je de verbinding met je hart leggen, en met de waarheid die de kern vormt van alle mystieke tradities in de wereld, zodat je een eigen intieme relatie met God kunt ervaren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.