Het subtiele lichaam

een encyclopedie van de energetische anatomie

Cyndi Dale

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het subtiele lichaam

paperback/ gebrocheerd: € 36.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789069638843, geïllustreerd, 487 blz., March 2010
Formaat: 25.4 (h) x 20.7 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 1382 gram.

Uitgever: Altamira

vertaald door: Aat van Uijen

illustrator: Richard Wehrman

beschrijving

We staan er niet altijd bij stil, maar genezing is van nature energetisch van aard. Omdat elk gezondheidsprobleem zowel een fysieke als een energetische component heeft, heeft zelfs de verzorging van een klein wondje al impact op het spirituele, mentale en emotionele welzijn van het lichaam.
Het subtiele lichaam is een uitgebreid encyclopedisch naslagwerk, gericht op de wereld van onze onzichtbare anatomie, waar genezing eigenlijk plaatsvindt. Cyndi Dale behandelt uitgebreid de vraag waaruit het subtiele lichaam bestaat. Ze verwerkt nieuwe wetenschappelijke inzichten in ons kwantumbestaan en de onzichtbare velden die onze fysieke conditie bepalen. Ze analyseert de lichaamsmeridianen, velden en chakra's, geeft uitgebreide informatie over de rol van deze energetische structuren bij onze gezondheid en behandelt de energetische component van helende systemen als Ayurveda, Qigong en Reiki. Het subtiele lichaam is in woord en beeld een rijke bron van informatie voor iedereen die inzicht wil krijgen in de fysieke, energetische en spirituele elementen van ons (subtiele) lichaam.

Een buitengewoon naslagwerk. Het subtiele lichaam hoort thuis in de bibliotheek van ieder werkelijk bewust persoon op deze planeet, Christiane Northrup MD., auteur van Vrouwenlichaam, vrouwenweisheid.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.