Gastronomie

de beste stukken uit Elsevier

Johannes van Dam

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Gastronomie

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789068828917, geïllustreerd, September 2011
Formaat: 20.2 (h) x 12.7 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 222 gram.

Uitgever: ONE Business B.V.

redactie: Tonny van Winssen

beschrijving

GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit Elsevier
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdrià en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.