Op zoek naar de gestolen doolhofsteen

Hiro Kamigaki; Chihiro Maruyama

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Op zoek naar de gestolen doolhofsteen

gebonden: € 16.95

ISBN: 9789068686753, geïllustreerd, May 2015
Formaat: 35.9 (h) x 26.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 739 gram.

Uitgever: Thoth, Uitgeverij

serienaam/reeks: Pierre de doolhofdetective

vertaald door: Emma Sakamiya; Elizabeth Jenner

beschrijving

Pierre de Doolhofdetective heeft een nieuwe zaak. Mr. X heeft de magische doolhofsteen gestolen, waarmee hij heel Operastad in één groot doolhof kan veranderen. Kun jij Pierre en zijn assistente Carmen de weg wijzen door de doolhoven zodat ze Mr. X kunnen tegenhouden voor het te laat is?

Dit prachtig geïllustreerde boek bevat 15 over dubbele pagina's afgedrukte kleurenafbeeldingen van ingewikkelde, magische doolhoven. Treed binnen in een fantastische wereld van ondergrondse steden, heteluchtballons, boomkruindorpen en spookhuizen. Zoek de weg in elk doolhof, speur naar aanwijzingen en los onderweg steeds weer nieuwe raadsels op.
Uren puzzelplezier voor doolhofdetectives van 8 jaar en ouder! Op een aparte antwoordpagina achter in het boek zijn de juiste routes en alle andere oplossingen te vinden.

IC4DESIGN is een collectief van illustratoren, gevestigd in Hiroshima in Japan. Het werd opgericht door Hiro Kamigaki en verkozen tot een van de '200 Best Illustrators Worldwide 09/10'. IC4DESIGN is geselecteerd door American Illustration en de Society of Illustrators en werkt voor opdrachtgevers als Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe Systems, Newsweek en Toyota.

DETECTIVE
* Met 15 grote, over dubbele pagina's gedrukte kleurenafbeeldingen van ingewikkelde magische doolhoven
* Bevat daarnaast allerlei extra opgaven die je helpen aanwijzingen te vinden om het mysterie op te lossen

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)IC4DESIGN is een collectief van illustratoren, gevestigd in Hiroshima in Japan. Het werd opgericht door Hiro Kamigaki en verkozen tot een van de ‘200 Best Illustrators Worldwide 09/10’.
IC4DESIGN is geselecteerd door American Illustration en de Society of Illustrators en werkt voor opdrachtgevers als Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe Systems, Newsweek en Toyota.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.