Bali & Lombok

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 25.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789066554733, geïllustreerd, 256 blz., August 2018
Formaat: 22.3 (h) x 15.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 534 gram.

Uitgever: Uitgeverij Cambium

serienaam/reeks: Insight guides

redactie: Monique van der Burg

vertaald door: Hans Wismeijer; Marijke Sarneel

beschrijving

Bali is nog altijd een van de mooiste eilanden ter wereld. Magisch, verleidelijk, hypnotiserend en betoverend.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met Bali en buureiland Lombok. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis en cultuur, de bevolking, de Balinese keuken en de uitvoerende kunsten. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van zonovergoten stranden naar mysterieuze tempels en door de dichte jungle op weg naar de drukke hoofdstad Denpasar. Tot slot wordt het prachtige eiland Lombok aangedaan.
Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Gamelanmuziek', 'Religieuze feesten', 'De crematieceremonie' en 'Strandactiviteiten. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Bali is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.