Handboek voor wereldburgers (3e herziene druk 2019)

Leef je leven in vrijheid!

Esther Jacobs

Handboek voor wereldburgers (3e herziene druk 2019)

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6523-971-6, geïllustreerd, 368 blz., March 2019
Formaat: 21.4 (h) x 14.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 380 gram.

trefwoorden: wereldburger, digital nomad, wereldreiziger, lifestyle-pionier, lokatie onafhankelijk wonen en werken

beschrijving

NIEUW: DE GEHEEL HERZIENE EDITIE 2019

Stel, je hebt een eigen huis en een bedrijf. Je reist de hele wereld over en geeft lezingen over je vrije leventje. Dan, op een dag besluit de gemeente dat je niet vaak genoeg in je eigen huis slaapt en schrijft je uit de Gemeentelijke Basis Administratie. Ineens ben je een ‘zwerver’ zonder officiële woon- en verblijfplaats, kan je je paspoort niet verlengen en wordt je bedrijf uitgeschreven uit de KvK!

In dit avontuurlijke leesboek vind je praktische tips over lifestyle, werk, belastingen en verzekeringen. Ook delen andere wereldburgers, digital nomads en vrije denkers, waaronder Jacob Gelt Dekker, hun ervaringen als wereldburger. In deze update vind je veel extra verhalen, tips en links, waarvan de belangrijkste zijn:
een verslag van wat Esther allemaal overkomen is sinds de publicatie van het boek in 2014 en een update over hoe je je bedrijf opzet in het buitenland.

Esther Jacobs (1970) is Nederland’s eerste en meest bekende digitale nomade. Als spreker (meer dan 1000 keynotes) en schrijver (25 boeken) bezocht ze meer dan 100 landen. Reizen zit in haar bloed: ze was de afgelopen tien jaar nooit langer dan zes weken op één plek.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat“Esther’s verhaal is zowel bizar als inspirerend” Arre Zuurmond, Ombudsman... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.