AUW!

Man over liefdesverdriet

Edward Tuheteru

AUW!

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 978-90-6523-463-6, geïllustreerd, 148 blz., February 2020
Formaat: 20.0 (h) x 13.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 265 gram.

trefwoorden: liefde, relatie, verliefd, verloofd, echtscheiding, droomvrouw, droomman,

beschrijving

12 maanden duurde de relatie. Zij is zijn droomvrouw en toch is het niet gelukt. Zij was zijn ‘stoplicht’. Zij zorgde ervoor dat hij eindelijk eens écht stilstond in het leven dat hij leidde. Zij maakte hem nederig en bewust van zijn gedrag, ook in zijn vorige relaties. Na 48 jaar gevlucht te zijn voor zichzelf, leerde zij hem wat echt belangrijk is. AUW! Dat doet even pijn. Maar schiet je er wat mee op? Voor Edward is de breuk de aanleiding om zijn leven aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen.

Hij neemt je mee in zijn zoektocht naar de liefde in zijn leven. Via zijn Molukse roots, de reis van zijn ouders, zijn typische mannelijke reacties , Tinder maar ook The Eagles, vindt hij na een tocht van bijna 50 jaar zijn ontbrekende puzzelstuk. Met zijn gitaar zingt hij over de liefde voor het leven, voor haar, voor zijn zoon, maar vooral voor zichzelf…

"Een boek over liefde en relaties, maar ook een coming-of-age verhaal van Edward Tuheteru, niet alleen herkenbaar voor zijn Molukse leeftijdgenoten, maar voor alle mannen die van liefje naar liefje struikelen."

AUW! geeft een indringende inkijk in het liefdesleven van deze man en misschien wel van 'de man'.
• Hoe gaat hij om met liefde?
• Waarom wil hij meteen door naar de volgende vrouw?
• Welke invloed hebben zijn Molukse roots op de keuze voor een vrouw?
• Is alleen zijn erg, of is het juist goed om een tijdje single te zijn?

Edward Tuheteru (1970) is ondernemer, auteur van drie boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, single vader van een zoon, heeft twee lange relaties achter de rug en is voor het eerst sinds 48 jaar… alleen. Na zijn studie aan de HEAO volgde Edward de studie Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Hij is geschoold in Systemisch Werk (familie opstellingen), Transactionele Analyse en als NLP practitioner.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.