Taalportfolio Frans niveau B1

Els Loman; Evi Leenders; Petra Voortmans

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Taalportfolio Frans niveau B1

overig gedrukt: € 59.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789065081674, geïllustreerd, 36 blz., August 2019
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 5.7 (d) cm. Gewicht: 2832 gram.

Uitgever: CPS Uitgeverij

trefwoorden: formatief toetsen frans taalportfolio

beschrijving

Heb je als docent Frans ook al het belang van formatief toetsen ontdekt? Zie je graag dat leerlingen zélf inzicht krijgen in hun leerprestaties? Het Taalportfolio Frans (klassenset voor 25 leerlingen) is een praktisch, werkbaar instrument voor zowel docent als leerling en kan bij iedere lesmethode Frans worden gebruikt. CPS ontwikkelde dit taalportfolio in samenwerking met twee ervaren docenten en het werd een schooljaar lang getest op leerlingen.

Met het Taalportfolio Frans kunnen leerlingen door zelfevaluatie duidelijk krijgen wat ze nog moeten en willen leren en hoe ze dit aan gaan pakken. Dit gebruiksvriendelijke portfolio is geschikt voor leerlingen uit de leeftijdsgroep 14-15-16 jaar en bestaat uit 3 delen:

Mijn talenpaspoort (mon passeport de langues), dat direct gebruikt kan worden bij de start van het schooljaar.
Mijn biografie (ma biographie), dat hulpmiddelen biedt om de taal de bestuderen.
Mijn dossier (mon dossier), waarin de leerling resultaten van toetsen, taken, werkstukken verzamelt die hij of zij gemaakt heeft.

Het portfolio is verkrijgbaar op niveau A1, A2 of B1 en de doelstellingen van het Europees Referentiekader zijn aanwezig.

Deze set bevat portfolio's niveau B1 voor 25 leerlingen, inclusief handleiding. Voor meer informatie: www.cps.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHet Taalportfolio Frans is een praktisch, werkbaar instrument voor zowel docent als leerling en kan bij iedere lesmethode Frans worden gebruikt. CPS ontwikkelde dit taalportfolio in samenwerking met twee ervaren docenten en het werd een schooljaar lang getest op leerlingen.
Met het gebruiksvriendelijke portfolio kunnen leerlingen door zelfevaluatie duidelijk krijgen wat ze nog moeten en willen leren en hoe ze dit aan gaan pakken. Het Taalportfolio Frans is verkrijgbaar voor de niveaus A1, A2 en B1 in klassensets voor 25 leerlingen inclusief handleiding. Zie voor meer informatie www.cps.nl.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.