Werkmap Fonemisch bewustzijn

Aan de slag met klanken en letters in groep 1 en 2

Mariët Förrer; Susanne Huijbregts; Monica de Wit

losbladig: € 99.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789065081636, 295 blz., May 2019
Formaat: 31.6 (h) x 27.1 (b) x 4.7 (d) cm. Gewicht: 1645 gram.

Uitgever: CPS Uitgeverij

redactie: Aafke Bouwman

beschrijving

Met deze werkmap kunnen leerkrachten gestructureerd en didactisch verantwoord werken aan het fonemisch bewustzijn van kinderen in groep 1 en 2.

De Werkmap Fonemisch bewustzijn vormt een vrijwel complete leerlijn voor het taalonderwijs in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Niet voor elk (sub)domein is informatie en materiaal in deze werkmap opgenomen, maar met aanvullende activiteiten - die in de praktijk elke kleuterleerkracht aanbiedt - voldoet u geheel aan een beredeneerd taalaanbod.

Vaardigheden rond klanken en letters vormen een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van geletterdheid van kinderen in groep 1 en 2. Ze spelen een doorslaggevende rol bij het leren lezen in groep 3. De ontwikkeling van deze vaardigheden verloopt doorgaans niet vanzelf. Daarom is het van groot belang in groep 1 en 2 gericht met klanken en letters aan de slag te gaan. Deze map is daarbij een praktisch en bruikbaar hulpmiddel.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe Werkmap Fonemisch bewustzijn vormt een vrijwel complete leerlijn voor het taalonderwijs in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Niet voor elk (sub)domein is informatie en materiaal in deze werkmap opgenomen, maar met aanvullende activiteiten - die in de praktijk elke kleuterleerkracht aanbiedt - voldoet u geheel aan een beredeneerd taalaanbod.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: