Het grote Dilemma op Dinsdag-spel: de blije editie

Dilemma op Dinsdag

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het grote Dilemma op Dinsdag-spel: de blije editie

kaartspellen: € 15.00

ISBN: 9789063695576, geïllustreerd, 65 blz., October 2019
Formaat: 13.3 (h) x 9.8 (b) x 5.0 (d) cm. Gewicht: 384 gram.

Uitgever: BIS Publishers

beschrijving

Je hebt een robot-butler óf je kunt in een dier naar keuze veranderen? je hebt een magische kraan waar alle dranken naar keuze uit komen OF als je in je vingers knipt is je hele huis schoon en opgeruimd? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen! Dit keer tussen twee opties waar je BLIJ van wordt. Voor deze blije editie van het Dilemma op Dinsdag-spel zijn de beste positieve dilemma’s geselecteerd, die je niet alleen laten lachen, maar ook nog zorgen voor vurige discussies en duels. Er zijn twee spelopties waar je tussen kunt kiezen, omdat alles in het leven nu eenmaal een dilemma is.
In het ene spel is je doel is om een zo moeilijk mogelijk dilemma voor de andere spelers op tafel te leggen en de dilemmaestro te worden. In het andere spel speel je in teams en probeer je te raden wat je teamgenoten kiezen. Zo leer je je vrienden en familie pas echt goed kennen!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dilemma op Dinsdag is ontstaan toen zes vrienden zich verveelden op een verjaardag. Na uren te hebben gediscussieerd over onmogelijke dilemma's, besloten ze om een Facebookpagina op te starten zodat ze hun directe vrienden de dilemma's ook konden voorleggen. Inmiddels heeft de pagina 302.000 fans, zijn ze besproken in diverse media, krijgen ze plekken op festivals en blijft het aantal volgers op hun andere social media accounts alsmaar stijgen.toelichting"Je hebt een robot-butler óf je kunt in een dier naar keuze veranderen? Je hebt een magische kraan waar alle dranken naar keuze uit komen óf als je in je vingers knipt is je hele huis schoon en opgeruimd? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen! Dit keer tussen twee opties waar je BLIJ van wordt.

Voor deze blije editie van het Dilemma op Dinsdag-spel zijn de beste positieve dilemma’s geselecteerd, die je niet alleen laten lachen, maar ook nog zorgen voor vurige discussies en duels. Er zijn twee spelopties waar je tussen kunt kiezen, omdat alles in het leven nu eenmaal een dilemma is.

In het ene spel is je doel is om een zo moeilijk mogelijk dilemma voor de andere spelers op tafel te leggen en de dilemmaestro te worden. In het andere spel speel je in teams en probeer je te raden wat je teamgenoten kiezen. Zo leer je je vrienden en familie pas echt goed kennen!"
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.