Zo verbeter je je seksleven

Kevin Leman

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789059991125, 320 blz., February 2018
Formaat: 21.7 (h) x 14.2 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 423 gram.

Uitgever: Gideon, Stichting Uitgeverij

vertaald door: Tobya Jong

beschrijving

'Hij kijkt haar aan en kan nog maar aan één ding denken. Zij ziet hem kijken en denkt ook maar één ding: Niet nu.'
Herkenbaar? Voor een goed huwelijk zijn twee zaken van levensbelang: open communicatie en bevredigende seks. Kevin Leman noemt seks de lijm die huwelijkspartners onlosmakelijk met elkaar verbindt.
Maar als moderne mensen zijn we vaak zo druk, zo moe, zo afgeleid dat we minder met elkaar praten en nog minder zin hebben in seks. En dat terwijl God heel doelbewust seks heeft geschonken.
In Zo verbeter je je seksleven gaat dokter Kevin Leman uitvoerig in op de verschillen tussen mannen en vrouwen. De verschillen in denken, de verschillen in behoeften en de verschillen in beleving van seksualiteit. Maar misschien wel de grootste eye-opener is het hoofdstuk waarin hij beschrijft wie er nog meer in jullie huwelijksbed liggen, behalve jullie beiden.
Bijna de helft van het boek gebruikt Kevin Leman om in te gaan op allerlei vragen rondom seksualiteit die jij ook zou kunnen hebben, maar nooit aan iemand hebt kunnen of durven stellen.
Zo verbeter je je seksleven is bedoeld om jullie beter met elkaar te laten communiceren, jullie band met elkaar te versterken en jullie samen te laten genieten van de heerlijkste seks.
Kevin Leman is psycholoog, spreker en leraar, en auteur van meer dan 50 boeken, waaronder Zo wordt opvoeden leuk en Zo wordt tieners opvoeden leuk. Met zijn vrouw Sande woont hij in Tucson, Arizona. Het echtpaar heeft vijf kinderen en vier kleinkinderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.