Plant Tribe

Lang en gelukkig leven met planten

Igor Josifovic; Judith de Graaff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Plant Tribe

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789059569966, 240 blz., March 2020
Formaat: 26.2 (h) x 22.3 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 1281 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

redactie: Shawna Mullen

vertaald door: Renate Hagenouw

beschrijving

De auteurs van de bestseller Urban jungle laten in dit boek vele inspirerende manieren zien om kamerplanten zodanig toe te passen en te verzorgen dat ze onderdeel worden van een huis en een leven vol energie, creativiteit, liefde en voorspoed!

Van weelderig groene interieurs overal ter wereld tot bijzondere decotips (je eigen botanische confetti maken!) - Plant Tribe is het ultieme boek over de levendige wereld van kamerplanten. Met adviezen over water geven en snoeien en een uitvoerige kamer-voor-kamer-plantengids. In dit boek lees je alles over de creatieve mogelijkheden met planten, hoe je het welzijn van plant en mens kunt verbeteren, en hoe je domweg veel plezier kunt beleven aan een leven met kamerplanten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Igor Josivovic woont in München en is een socialmedia-expert, blogger en plantenliefhebber. Op zijn Happy Interior Blog en op Urban Jungle Bloggers deelt hij zijn liefde voor interieurs, reizen en planten.

Judith de Graaff is opgegroeid in Nederland en woont nu in Parijs. Ze is een grafisch vormgever en plantenliefhebber. Ze heeft haar eigen blog en in 2016 mocht ze de vtwonen Advanced Blogger Award in ontvangst nemen. Samen met Igor Josifovic heeft zij in 2013 de internationale community Urban Jungle Bloggers opgericht.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.