Azië

120 vega(n) recepten van Bangalore tot Beijing

Meera Sodha

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Azië

gebonden: € 32.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789059569775, geïllustreerd, 304 blz., February 2020
Formaat: 25.4 (h) x 19.6 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 1157 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

vertaald door: Hennie Franssen-Seebregts

beschrijving

Meera Sodha laat zich voor dit boek inspireren door de Aziatische keukens: van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam. Of je nu vegan of vegetariër bent, of gewoon dol op gerechten met plantaardige ingrediënten. Dit is modern eten zonder gedoe.

Azië bevat gerechten met noedels, rijst, curry's, salades en overheerljike ovengerechten. Allemaal makkelijk om te maken en stampvol heerlijke smaken. Azië laat je zien hoe je een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi, frites van kikkererwtenmeel of een curry van nieuwe aardappels met snijbiet en kokos. Leef je uit met zoete-aardappelmomo's of maak brownies met gezouten miso.

Meera Sodha schrijft de razendpopulaire 'New Vegan'-column in The Guardian en schreef eerder de bestsellers Made in India en Puur India. Ze kookt, schrijft en woont in Londen met haar man en haar dochter.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)MEERA SODHA woont, schrijft en kookt in Londen. Haar eerste kookboek Made in India, waarin ze de recepten van haar moeder en haar voorouders verzamelde, werd meteen een succes. Met Puur India doet zij recht aan de eeuwenoude vegetarische traditie van Gujarat, waar haar familie vandaan komt.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.