Urban oogsten

Groenten en fruit telen waar je ook woont

Alex Mitchell

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Urban oogsten

paperback/ gebrocheerd: € 21.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789059569720, geïllustreerd, 176 blz., July 2019
Formaat: 24.7 (h) x 19.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 627 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

vertaald door: Renate Hagenouw

beschrijving

Te weinig ruimte buiten maar je wilt toch je eigen groente en fruit kweken? Je hebt geluk! Voor jou geen rugbrekende karweitjes op ellenlange lappen grond; het wieden, spitten en loeren op ongedierte. Tuinieren in een kleine ruimte is op veel manieren zelfs beter: het gaat niet je hele leven bepalen, de aarde heeft er niet zo van te lijden en je komt weer in verbinding met de seizoenen, terwijl je even pauzeert van het stadse gedruis en verrukkelijk vers geoogst voedsel kunt eten. In plaats van komkommers uit plastic te pellen was je er gewoon eentje af onder de kraan. En je hoeft geen halflege zakjes sla en sperziebonen meer weg te gooien, want je oogst gewoon precies zoveel je zelf nodig hebt.

Dit boek staat boordevol ideeën voor wannabe tuiniers. Hoe weinig je ook van planten weet of hoe beperkt je ruimte ook is: met dit boek gaat het je lukken om je eigen voedsel te telen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Alex Mitchell is journaliste, auteur en tuinier. Zij verzorgt de tuinierscolumn voor de London Evening Standard en is de auteur van The Girl's Guide to Growing Your Own, The Edible Balcony, Gardening on a Shoestring en Landleven in de stad.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.