Het grote mysterieboek

Verdwenen goudschatten, onkraakbare codes en andere rare raadsels

Arwen Kleyngeld

 
 
gebonden: € 16.99
ISBN: 9789059569492, 112 blz., September 2019
Formaat: 25.1 (h) x 20.2 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 601 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

illustrator: Marijke Klompmaker

beschrijving

Wel eens gehoord over een oude brug is Schotland, waar al tientallen honden zomaar vanaf zijn gesprongen, de afgrond in? Of over een enorme goudschat verstopt in een trein onder de grond? Vliegtuigen, schepen en mensen die zomaar verdwijnen in het niets? Een moordenaar die brieven in codetaal stuurt aan de krant? Dit boek staat vol verhalen over mysterieuze dingen die op deze aardbol gebeuren. Soms eng, soms spannend, soms grappig - maar altijd raadselachtig. Geheimzinnige zaken waar zelfs de knapste koppen geen verklaring voor kunnen bedenken.

Weet jij hoe het zit? Of denk je dat je het weet?
Dit boek geeft je aanwijzingen, maar geen oplossingen. Want ook de schrijfster van dit boek kan de mysteries niet verklaren. Sommige dingen zullen altijd raadselachtig blijven.

Vanaf 9 jaar

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Arwen Kleyngeld woont in een huis aan de rivier met haar man, drie kinderen en een verwende kat. Omdat ze absoluut niet kan tekenen, is ze gaan schrijven. Dat doet ze al jarenlang als freelance-journalist voor verschillende kranten en tijdschriften, zoals het Algemeen Dagblad en Kidsweek.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: