gebonden: € 32.00: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789059569379, 208 blz., September 2019
Formaat: 26.8 (h) x 21.6 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 1078 gram.
Uitgever:
Fontaine Uitgevers
vertaald door: Nannie Nieland-Weits
beschrijving
Sous-vide koken is eigenlijk een verfijnde vorm van pocheren: duurzamer en technisch volmaakt. Het past bij onze tijd, waarin gezonde voeding belangrijker en populairder is dan ooit. Met deze vrijwel automatische techniek is het koken niet alleen gezonder geworden, maar geeft het ook veel minder stress.
Sous-vide koken is uitstekend geschikt voor de dagelijkse maaltijd en allang niet meer voorbehouden is aan de haute cuisine. Streetfood- en fastfoodgerechten met een twist? Geen probleem. Een chic nagerecht om indruk te maken bij de eerste date? Kies maar uit de recepten voor desserts. Of liever iets feestelijks voor de kerst of een
verjaardag? In dit boek vind je gegarandeerd iets passends voor elke gelegenheid.