Sous Vide

Puur genieten

Michael Koch; Guido Schmelich

 
 

gebonden: € 32.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789059569379, 208 blz., September 2019
Formaat: 26.8 (h) x 21.6 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 1078 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

vertaald door: Nannie Nieland-Weits

beschrijving

Sous-vide koken is eigenlijk een verfijnde vorm van pocheren: duurzamer en technisch volmaakt. Het past bij onze tijd, waarin gezonde voeding belangrijker en populairder is dan ooit. Met deze vrijwel automatische techniek is het koken niet alleen gezonder geworden, maar geeft het ook veel minder stress.

Sous-vide koken is uitstekend geschikt voor de dagelijkse maaltijd en allang niet meer voorbehouden is aan de haute cuisine. Streetfood- en fastfoodgerechten met een twist? Geen probleem. Een chic nagerecht om indruk te maken bij de eerste date? Kies maar uit de recepten voor desserts. Of liever iets feestelijks voor de kerst of een
verjaardag? In dit boek vind je gegarandeerd iets passends voor elke gelegenheid.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Michael Koch is al ruim 20 jaar werkzaam als foodstylist, kok en receptontwikkelaar.
Guido Schmelich is receptontwikkelaar en foodfotograaf. Zijn leven draait om alles dat met eten te maken heeft.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.