De gastvrije keuken van het Midden-Oosten

Bethany Kehdy

 
 
gebonden: € 27.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789059569294, 272 blz., September 2019
Formaat: 25.6 (h) x 19.7 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 1126 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

vertaald door: Hennie Franssen-Seebregts

beschrijving

In De gastvrije keuken van het Midden-Oosten beschrijft Bethany Kehdy meer dan 80 traditionele en klassieke recepten en herinterpreteert ze voor de moderne kok, zonder de authenticiteit en heerlijke smaken te verliezen.

Ontdek hoe je keer op keer de perfecte hummus maakt, creëer in een handomdraai een frittata met Perzische kruiden en een indrukwekkende stoofpot met ossenwang, sjalot en rabarber. Van simpele doordeweekse maaltijden tot een luie brunch, heerlijke diners, uitgebreide feestmaaltijden en makkelijke last-minute-opties, Bethany laat zien dat de Midden-Oosterse keuken perfect is voor elke gelegenheid door maar een paar hoofdingrediënten te gebruiken.

Met menu's, uitgebreide en gedetailleerde recepten, charmante anekdotes over Bethany's eigen ervaringen en met prachtige foto's van Libanon. De gastvrije keuken van het Midden-Oosten is een essentieel kookboek voor iedereen die is betoverd door de smaken van het Midden-Oosten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Bethany Kehdy is half Libanees en half Amerikaans. Ze is geboren in Houston, Texas, maar bracht een groot deel van haar jeugd door in Libanon. Haar foodblog over het heerlijke eten van het Midden-Oosten, Dirty Kitchen Secrets, is razend populair. Bethany neemt deel aan food events over de hele wereld en geeft regelmatig live kookdemonstraties. Ze was o.m. op het Foodies Festival (Bristol & Battersea), Balade Restaurant (New York), Tawlet (Beirut) en L'atelier des Chefs (Londen).

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: