Zoon / Son

Koos Breukel; Joris van Casteren

 
 

gebonden: € 30.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789059375338, geïllustreerd, 128 blz., September 2018
Formaat: 23.6 (h) x 16.8 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 446 gram.

Uitgever: Bas Lubberhuizen

beschrijving

Koos Breukel fotografeert zijn oudste zoon Casper sinds diens geboorte in 2000. Het resultaat is een reeks intieme en soms ontroerende portretten, die niet alleen Casper in verschillende fases van zijn leven laten zien maar ook de band tussen vader en zoon reflecteren. Breukel is van mening dat zijn portretten altijd ook iets van de fotograaf zelf reflecteren en in deze persoonlijke serie is dat natuurlijk nog sterker. Consequent bleef hij de opgroeiende jongen portretteren. Dit jaar wordt Casper achttien – voor Breukel hét moment om dit unieke project aan het grote publiek te tonen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Koos Breukel is één van Nederlands bekendste portretfotografen. Hij maakte onder meer de eerste staatsiefoto’s van koning Willem-Alexander en koningin Máxima en publiceerde verschillende fotoboeken waaronder ME WE, Hyde en Faire face.

Joris van Casteren is onder meer auteur van Lelystad en Het been in de IJssel. Bij Uitgeverij Bas Lubberhuizen publiceerde hij Het station en Is u bekend met het alfabet?
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.