Pomodori

mijn liefde voor tomaten en lekker eten

Angelo Dorny

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Pomodori

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789059087194, geïllustreerd, 208 blz., February 2016
Formaat: 24.6 (h) x 19.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 658 gram.

Uitgever: Davidsfonds/Infodok

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

In Pomodori deelt Angelo Dorny zijn onmiskenbare passie voor tomaten, want daar is het allemaal mee begonnen. Als twaalfrjarige jongen verzamelde hij honderden tomaten variëteiten, die hij in zijn bezit kreeg dankzij ruilvriendschappen van over de hele wereld.

Waar komt deze fascinerende vrucht vandaan en hoe verwierf ze uiteindelijk een vaste plaats in onze eetcultuur? Hoe begin je aan het telen van tomaten? Van het zaaien in het voorjaar, via het uitplanten in vollegrond of kas, tot de oogst in de zomer: Angelo neemt je vol enthousiasme bij de hand. Want wanneer je eenmaal een zelfgekweekte totmaat hebt geproefd, wil je niets anders meer.

Angelo selecteerde in dit boek vijftig oude en nieuwe variëteiten die tegelijk verrassend én lekker zijn. Dertig heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden en bijzonder origineel, veranderen je kijk op tomaten voorgoed. Van een klassieke tomatensoep met balletjes tot tomatentaart en zelfgemaakte ketchup.

De meest complete tomatengids, boordevol tips & tricks om de oogst te doen slagen. Met 30 heerlijke recepten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Pomodori

paperback/ gebrocheerd: UITVERKOCHT!
In Pomodori vertelt Angelo Dorny hoe zijn passie voor tomaten uit groeide tot een kookpassie. Als 12-jarige jongen verzamelde hij honderden ...

Meer boekennieuws op Facebook.