Beveiligen, back-uppen en opruimen van uw Windows 10-pc

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 7.99

ISBN: 9789059057425, geïllustreerd, March 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Visual Steps B.V.

beschrijving

Is uw computer veilig voor internetbankieren en online winkelen? U moet er toch niet aan denken dat uw persoonlijke gegevens op straat liggen of dat uw bankrekening wordt geplunderd! Beveiliging van de computer en privacy bewaren bij het surfen op internet is erg belangrijk. Maar welke maatregelen moeten er genomen worden om veilig gebruik te maken van internet zonder virussen op uw computer te krijgen? Wat kan er worden gedaan om te voorkomen dat cybercriminelen er met persoonlijke gegevens vandoor gaan? In dit gebruiksvriendelijke boek wordt stap voor stap besproken hoe u de pc beveiligt tegen virussen en spyware. Aan de orde komt welke maatregelen er genomen moeten worden in internetbrowsers, een e-mailprogramma en voor de gehele pc.
Daarnaast is het maken van een back-up uiterst belangrijk. Met deze reservekopie raakt u bij een computercrash geen waardevolle, persoonlijke bestanden en foto's kwijt. Onderhoud is het laatste onderwerp in deze stap voor stap-titel. De computer wordt opgeschoond door programma's en onnodige bestanden te verwijderen. Ook wordt de harde schijf gecontroleerd om de pc efficiënter te laten werken.
Kortom, een zeer complete titel die onmisbaar is als u gesteld bent op goede beveiliging, privacy en een goed werkende computer!


Een greep uit de onderwerpen:
* beveiliging tegen virussen
* spam voorkomen
* privacyinstellingen maken
* veilig internetbankieren en online winkelen
* Facebook en Twitter veilig gebruiken
* back-ups maken
* harde schijf opruimen en optimaliseren


Geschikt voor:
Windows 10 op een desktop-pc of laptop.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.