De diabetes-code

Hoe je Diabetes type 2 kunt voorkomen en omkeren met dieet en leefstijl

Jason Fung

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De diabetes-code

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789057125300, 285 blz., June 2020
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 446 gram.

Uitgever: Nieuwezijds b.v., Uitgeverij

vertaald door: Tracey Drost-Plegt

beschrijving

‘Duidelijk en overtuigend. Dit boek verdient het om op grote schaal gelezen te worden.’ – Dr. Michael Mosley

Veel professionals beschouwen diabetes type 2 als een chronische en progressieve ziekte. Maar in werkelijkheid is deze vorm van suikerziekte omkeerbaar, zoals dr. Jason Fung uitlegt in dit revolutionaire boek.

Diabetes type 2 is momenteel de belangrijkste oorzaak van blindheid, nierfalen, amputaties, hartaanvallen, beroertes en kanker. Jason Fung legt uit waarom conventionele behandelingen ervan – op basis van insuline of andere bloedsuikerverlagende medicijnen – de diabetes-problemen niet blijvend oplossen en kunnen leiden tot significante gewichtstoename en zelfs hartaandoeningen. Een koolhydraatarm dieet met gezonde vetten in combinatie met periodiek vasten is de enige manier om diabetes type 2 effectief te behandelen, aldus Fung.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dr. Jason Fung studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Toronto en specialiseerde zich in nierziekten aan de Universiteit van Californië in Los Angeles. Hij is nefroloog in Toronto en medisch directeur en mede-oprichter van IDM, het Intensive Dietary Management programma.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.