Spreukendagboek

Gods wijsheid voor het leven

Tim Keller; Kathy Keller

 
 

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789051945614, 384 blz., October 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.7 (b) x 3.9 (d) cm. Gewicht: 578 gram.

Uitgever: Uitgeverij Van Wijnen

beschrijving

Gods wijsheid voor het leven

Spreuken is Gods boek met wijsheid. Het leert ons de essentie en het doel van een christelijk leven. In dit dagboek met een dagelijkse overdenking biedt Tim Keller zijn lezers een frisse, inspirerende les voor elke dag van het jaar op basis van verschillende passages in het boek Spreuken. Met zijn rijke kennis ontsluit Keller de wijsheid in de poëzie van Spreuken en leidt hij ons naar een nieuw begrip van wat het betekent om een eerlijk en rechtvaardig leven te leiden. Het Spreukendagboek is een boek dat lezers elke dag opnieuw kunnen gebruiken, jaar na jaar, om aan een diepere relatie met God te werken. Dit is de perfecte aanvulling op Kellers eerder verschenen Psalmendagboek.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Tim Keller (1950) was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid en De vrijgevige God.
Kathy Keller studeerde theologie aan het Gordon-Conwell Theological Seminary. Ze schreef samen met Tim Het huwelijk – Gods wijsheid over gevende liefde en Psalmendagboek – Een jaar lang leven met de liederen van Jezus.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.