Wees niet bang

Met geloof je angst het hoofd bieden

Samuel Wells

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789051945508, 280 blz., October 2018
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 375 gram.

Uitgever: Uitgeverij Van Wijnen

beschrijving

Met geloof je angst het hoofd bieden


Geneest God? Waar kan ik heen als mijn geloof verslapt? Hoe kan ik mijn eigen dood onder ogen zien? Is er een evangelie voor de rijken? Wat ga ik doen met mijn leven? In korte, to-the-point hoofdstukken bespreekt dominee en ethicus Samuel Wells op heldere en invoelende wijze onderwerpen waar christenen meestal niet graag mee geconfronteerd worden en biedt hij down-to-earth begeleiding bij het onder ogen zien van gemeenschappelijke angsten in het leven van het geloof. Door lezers te stimuleren diep in de vragen van hun leven te kijken en diep in het hart van God, biedt dit boek een intellectueel rigoureuze en schriftuurlijk gewortelde, theologisch toegankelijke betrokkenheid bij vragen van het geloof.

Wees niet bang is een woord voor onze tijd, aangereikt met de bedachtzaamheid van C.S. Lewis en de betrouwbaarheid van Billy Graham. Sam Wells is een groot geschenk voor de kerk van vandaag. Luister naar hem. – Jonathan Wilson-Hartgrove

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Samuel Wells is vicar van de kerk van St. Martin-in-the-Fields in Londen en hoogleraar christelijke ethiek aan het King’s College aldaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.