Van zaaien tot oogsten

Praktijkgids voor de moestuin

Hans van Eekelen

 
 

losbladig: € 14.95

ISBN: 9789050116541, geïllustreerd, 188 blz., March 2018
Formaat: 15.9 (h) x 12.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 269 gram.

Uitgever: KNNV Uitgeverij

trefwoorden: biologisch tuinieren ecologisch tuinieren groentetuin moestuin moestuinieren natuurlijk tuinieren tuinboeken zaaiagenda

beschrijving

Een handige zakgids voor de (biologische) moestuin. Lekker overzichtelijk en compact. Je leert bekende soorten groenten kennen en hoe je ze kunt telen, oogsten, bewaren en verwerken. Ideaal om iedere dag mee naar buiten te nemen. Je eigen voedsel kweken is niet allen erg leuk maar ook hartstikke gezond!

Compacte én overzichtelijke informatie per groente:

- Zaaiperiode per groente, zaaiafstand en gunstige combinaties
- Natuurlijke bemesting en bescherming tegen ziekten en plagen
- Oogsten, bewaren en verwerken

Met extra informatie over nuttige én minder nuttige kruiden en insecten: combineer planten die goed bij elkaar passen, bestrijd plaaginsecten met nuttige insecten en maak gebruik van kruidenextracten.

Ook geschikt voor een kleine moestuin of balkontuin. Vormt samen met de 'Zaaiagenda' de ideale informatiebron voor beginners en gevorderden.

Hans van Eekelen is de drijvende kracht achter GROENMOES, een initiatief dat mensen inspireert om actief bezig te zijn met gezond voedsel. Hij publiceerde eerder de succesvolle Zaaiagenda.

makkelijke, biologische moestuin, ecologisch, biologisch tuinieren, groente, zaaien, oogsten, zaaikalender, zaaiagenda, duurzaam, gezond, voedsel, eten uit de natuur

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.