Mindgym

Sportschool voor je geest. In 12 weken meer focus, rust en energie

Wouter de Jong

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Mindgym

paperback/ gebrocheerd: € 13.99

ISBN: 9789049808198, May 2020
Formaat: 12.0 (h) x 8.2 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 136 gram.

Uitgever: Dwarsligger

beschrijving

Dwarsligger 671 is Mindgym van Wouter de Jong, de sportschool voor je geest.Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in twaalf weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door wetenschappelijke inzichten af te wisselen met praktische oefeningen en dankzij de vele mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes zal dit boek zelfs de meest nuchtere lezers onder ons aanspreken.In de ‘sportschool voor je geest’ leer je:

* hoe je met meer aandacht kunt leven

* waarom streven naar geluk allesbehalve egoïstisch is

* te willen wat je hebt

* je relatie met vrienden en collega’s te versterken

* van je piekerdrift af te komen

* positieve emoties langer vast te houden

* de edele kunst van het falen

* meer gedaan te krijgen in minder tijd‘De Jong is een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen.’ – Carice van Houten‘De Jong krijgt elke geest in beweging met zijn kennis en bevlogen energie.’ – Diederick Croese, ceo Singularity University Nederland

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam.Maud Beucker Andreae is freelance journalist en schreef samen met De Jong dit boek. Ze publiceert onder meer in Het Financieele Dagblad, NRC Handelsblad, JAN Magazine en Margriet.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.