Café Zon & Zee DL

Jenny Colgan

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Café Zon & Zee DL

paperback/ gebrocheerd: € 13.99

ISBN: 9789049807474, June 2019
Formaat: 12.0 (h) x 8.3 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 135 gram.

Uitgever: Dwarsligger

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

dwarsligger 603 Jenny Colgan Café Zon & Zee

Feelgood vol humor, passie en romantiek
Voor de lezers van Jill Mansell en Jojo Moyes

Eindeloze, lege stranden, prachtige natuur, waarom zou je zo’n plek verlaten? Flora McKenzie weet zeker dat het goed was om het kleine Schotse eiland waar ze is opgegroeid te verruilen voor de anonimiteit van Londen. Maar als ze voor haar werk ineens terug moet naar huis, staat ze weer oog in oog met haar luidruchtige familie, en met haar verleden. Aan de hand van een kookschrift van haar overleden moeder ontdekt Flora haar liefde voor koken en ze opent een pop-uprestaurant in een stoffig roze pandje aan de haven. Nu alleen nog bedenken waar haar toekomst eigenlijk ligt…

De Engelse bestsellerauteur Jenny Colgan brak in Nederland en Vlaanderen door met Café Zon & Zee. Inmiddels heeft zij met haar geestige feelgood-boeken vele lezersharten veroverd.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Jenny Colgan verovert je hart!De Engelse bestellerauteur Jenny Colgan brak in Nederland en Vlaanderen door met haar driedelige Café Zon en Zee-serie. Inmiddels heeft zij met haar geestige feelgoodstijl vele lezersharten veroverd. In de zomer van 2019 is haar nieuwe serie De kleine bakkerij van start gegaan; een kersvers verhaal dat als zoete broodjes over de toonbank vliegt. In 2021 start opnieuw een nieuwe serie: Happy ever after.Foto: Kajsa GoeranssonWij stelden Jenny Colgan vier vragen over haar boekenreeks Café Zon en Zee:1. Mure, het eiland in Café Zon & Zee, klinkt als de perfecte vakantiebestemming voor mensen die houden van een prachtige, rustige omgeving. Wat zou jouw perfecte vakantie zijn?“Toen ik met mijn familie in Nederland woonde, vonden we de stranden in Zeeland – ergens bij Vlissingen volgens mij – geweldig. Daar waar er grote stranden zijn zonder al te veel drukte.”2. Zijn er overeenkomsten tussen jou en Flora, het hoofdpersonage in Café Zon & Zee?“We hebben allebei lange tijd buiten Schotland gewoond, dus daar wilde ik over schrijven. Heel veel jongvolwassenen verhuizen, maar komen dan later weer terug en dat is zo’n geweldige ervaring.”3. Flora houdt van koken en bakken. Heb je alle recepten zelf uitgeprobeerd voordat je ze in het verhaal verwerkte? Welk recept is je favoriet?“Ik probeer inderdaad alle recepten zelf uit, ik wil natuurlijk niemand vergiftigen! Ik hou van scones met kaas, die zijn heel makkelijk te maken en ruiken echt heerlijk. En natuurlijk zijn er heel veel geweldige kaassoorten om te gebruiken in Nederland.”4. Als er een verfilming zou komen van Café Zon & Zee, welke acteurs zouden dan Fiona, Charlie en Joël moeten spelen?“O, dit is zo’n moeilijke vraag. Mag ik Mark Ruffalo hebben als Joël? Ze lijken niet echt op elkaar, maar ik vind Mark Ruffalo gewoon altijd leuk. Mijn kinderen zijn nog altijd verbaasd dat de Hulk mijn favoriete superheld is.”

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Café Zon & Zee

paperback/ gebrocheerd: € 12.99

Café Zon & Zee van Jenny Colgan is een heerlijk vertelde, geestige roman met een flinke dosis romantiek en eilandgevoel.


Meer boekennieuws op Facebook.