Ik zie je op het strand DL

Jill Mansell

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Ik zie je op het strand DL

paperback/ gebrocheerd: € 13.99

ISBN: 9789049807467, June 2019
Formaat: 12.0 (h) x 8.3 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 123 gram.

Uitgever: Dwarsligger

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

dwarsligger 607 Jill Mansell Ik zie je op het strand

Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgoodverhaal om in een keer uit te lezen. Ik zie je op het strand is de ultieme zomerroman!

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven. Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

Jill Mansell is de koningin van de feelgood. Van haar romans vol humor en romantiek zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Ik zie je op het strand

paperback/ gebrocheerd: € 11.00
Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgood verhaal dat je niet weg kunt leggen! Clemency is niet op ...

Ik zie je op het strand

gebonden: € 46.50
Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit - een feelgood verhaal om in één keer uit te lezen. De ultieme zomerroman! Clemency ...

Meer boekennieuws op Facebook.