Het verhaal van het verloren kind

Elena Ferrante

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het verhaal van het verloren kind

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789049807207, July 2019
Formaat: 12.0 (h) x 8.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 130 gram.

Uitgever: Dwarsligger

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

dwarsligger 594 Elena Ferrante Het verhaal van het verloren kind

Deel 4 van de Napolitaanse romans: de adembenemende ontknoping

Lila en Elena zijn volwassen. Ze hebben gevochten om te ontsnappen aan de Napolitaanse volksbuurt waar ze opgroeiden. Elena heeft gestudeerd, is getrouwd, naar Florence verhuisd, heeft kinderen gekregen en is inmiddels een gevierd schrijfster. Lila daarentegen is er nooit in geslaagd los te komen van haar geboortestad. Ze is weliswaar een succesvol ondernemer geworden, maar haar succes heeft haar steeds dichter bij de corruptie en criminaliteit gebracht die de buurt in hun greep houden.

Tegen de achtergrond van een verleidelijk en gevaarlijk Napels en een wereld die voortdurend verandert, vertelt Elena Ferrante met ongeëvenaarde eerlijkheid en glans het verhaal van Elena’s en Lila’s levenslange vriendschap.

Internationale bestsellerauteur Elena Ferrante is een fenomeen: wereldwijd worden miljoenen exemplaren van haar romans verkocht. Haar succes is te danken aan de grote kracht en de verslavende schoonheid waarmee ze schrijft over identiteit, verlangen, familie en vriendschap.

5 sterren ‘De vier Napolitaanse romans barsten van het leven – intense, driftige, grillige levens. De angstaanjagende echo van het echte leven, en de geruststellende orde van de roman – bij Ferrante komen ze naadloos samen.’ – Het Parool

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Het verhaal van het verloren kind

overig audio: € -1.00

Het verhaal van het verloren kind

paperback/ gebrocheerd: € 11.00

Deel 4 van de Napolitaanse romans: de adembenemende ontknoping

Na De geniale vriendin, De nieuwe achternaam ...

Het verhaal van het verloren kind (in 2 banden

gebonden: € 49.50
GROTE LETTER UITGAVE Deel 4 van de Napolitaanse romans: de adembenemende ontknoping Beide vrouwen zijn volwassen: de grote ontdek¬kingen ...

Meer boekennieuws op Facebook.