Pride & Pudding

De geschiedenis van de Britse pudding

Regula Ysewijn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Pride & Pudding

gebonden: € 31.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048858132, geïllustreerd, 368 blz., June 2020
Formaat: 25.7 (h) x 19.7 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 1483 gram.

Uitgever: Carrera

vertaald door: Bies Vanhimbeeck

beschrijving

Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg.
Via authentieke en historische gerechten, die in dit boek door Regula weren vertaald naar recepten voor de 21ste eeuw, kun je de lang vergeten smaken opnieuw ontdekken. Laat je inspireren door de trots van de Britse keuken... de pudding: van eeuwenoude hartige puddings zoals de Schotse haggis tot traditionele zoute pudding, taarten, jellies en ijs.
Een verrassend anders kookboek, om te koken én te lezen. Met prachtige foto's en illustraties als kers op de pudding.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)REGULA YSEWIJN is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historischerecepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Op haar website MissFoodwise.com pentze sinds 2010 haar culinaire ontdekkingen neer. Daarnaast is Regula jurylid bij Bake off Vlaanderen,de Vlaamse versie van het Britse programma The Great Britisch Bake Off. In Groot-Brittannië werktRegula geregeld mee aan programma's voor BBC Radio en TV.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.