Kapot

Carry Slee

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kapot

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048857708, 272 blz., May 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 417 gram.

Uitgever: Carry Slee

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus.

Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

Kapot is een prachtig en aangrijpend verhaal om in één adem uit te lezen.

CARRY SLEE is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Kapot

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Julia en haar broer Thijs spelen samen in de band genaamd Vuurwerk. Die band is hun steun en toeverlaat. Alles loopt goed, ze hebben ...

Kapot

gebonden: € 21.95
Julia en haar broer Thijs spelen samen in de band genaamd Vuurwerk. Die band is hun steun en toeverlaat. Alles loopt goed, ze hebben ...

Meer boekennieuws op Facebook.