Verdacht

Carry Slee

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verdacht

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048854011, 256 blz., August 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 364 gram.

Uitgever: Carry Slee

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.
Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.

Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Verdacht

gebonden: € 26.95
Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje. Voor school filmen ze in een ...

Meer boekennieuws op Facebook.