Van hitmiljonair tot schuldsanering

Eddy Ouwens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van hitmiljonair tot schuldsanering

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048850006, 256 blz., April 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 343 gram.

Uitgever: Arcade

beschrijving

Hij verkocht tientallen miljoenen platen, won twee keer het Songfestival, produceerde talloze hits voor anderen en verwierf wereldfaam als Danny Mirror met 'I remember Elvis Presley'. Maar Eddy Ouwens kwam uit de goot van Rotterdam, waaruit hij zich opwerkte door als jongen benefietavonden te organiseren met sterren als Rob de Nijs en Johnny Jordaan. Hij zou multimiljonair worden, maar vanwege zakelijke misgrepen en een gokverslaving weer in diezelfde goot belanden.
Van hitmiljonair tot schuldsanering is een klassiek verhaal van rags to riches... and back again. Maar het is bovenal het verhaal van een icoon van de Nederlandse popgeschiedenis.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Eddy Ouwens (1946) is zanger, performer en producer. Met The Eddysons behaalde hij zijn eerste hit en als Danny Mirror veroverde hij de wereld. Hij schreef en produceerde talloze hits voor o.a. Teach-In, Thijs van Leer, Petula Clark, The Shoes en Bolland & Bolland, en was oprichter van platenmaatschappij ABCD.toelichtingVan de goot naar hitmiljonair, van vijfsterrenhotels naar de verslavingskliniek
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.