Terug naar Hilversum

Kees Jansma

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Terug naar Hilversum

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789048849666, 336 blz., March 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 445 gram.

Uitgever: Inside

beschrijving

Precies een halve eeuw staat Kees Jansma beroepshalve langs de lijn en nog steeds is hij niet uitgekeken, uitgeschreven en uitgepraat over sport.
In Terug naar Hilversum neemt hij ons mee in zijn universum.
We schieten door de tijd, van WK voetbal naar Olympische Spelen en weer terug. Er zijn ontmoetingen met Cruijff en Van Hanegem, maar ook met Van Persie en Royston Drenthe, met Romario en Aad Mansveld, maar ook met Ties Kruize en Bart Veldkamp.
Jansma is openhartig. Over de sfeer in de kleedkamer van Oranje, over zijn beroemde één-tweetjes met Rinus Michels en over zijn ontmoetingen met de groten der aarde, maar ook over zijn blunders, zijn twijfels, zijn verdriet en over de momenten dat hij weer even 'heel moe' werd van zichzelf.
Terug naar Hilversum is het openhartige relaas van een sportverslaafde workaholic, een sentimenteel familiemens, maar bovenal een groot vakman met een carrière als een jongensboek.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Kees Jansma (1947) werkt sinds 1966 in de sportjournalistiek. Als schrijvend journalist, radioverslaggever, tv-presentator, producent, mediapersoonlijkheid en perschef van het Nederlands voetbalelftal kent hij de sportwereld als geen ander. Eerder publiceerde hij met veel succes het boek Kees, dat in 2011 tot de top tien van de Nederlandse bestsellerlijst doordrong.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.