Gordon

biografie van een entertainer

Marcel Langedijk

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Gordon

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789048848935, 240 blz., May 2019
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 330 gram.

Uitgever: Lebowski

trefwoorden: amsterdam noord autobiografie biografie concert donkere tijden drugs fame feesten froger geer en goor geestig geluk gooi goor gordon gordon ...

beschrijving

Hij verkocht miljoenen platen, stond in bomvolle theaters, sporthallen en arena's, en maakt al jarenlang de best bekeken en meest spraakmakende tv-programma's van Nederland: Gordon Heuckeroth.
Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla's in Het Gooi, van marktkoopman naar de zegereeksen met De Toppers in de ArenA. Over de zoektocht naar liefde en geluk, over drank, drugs, seks en de keerzijde van roem.

In Gordon: biografie van een entertainer vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights. Een intiem, geestig en soms wrang zelfportret van een man met vele gezichten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marcel Langedijk (1972) is schrijver en journalist voor o.a. JFK, LINDA., Libelle en Volkskrant Magazine. Hij schreef onder meer Mannen, de waarheid (2015), The Dad (2017) en Gelukkig hebben we de foto's nog (2017), over de euthanasie van zijn broer.toelichtingMidprice van Gordon: biografie van een entertainer
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.