Het geheim van slanke mensen

elke dag chocolade, 12 kilo eraf

Mieke Kosters

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 15.00
ISBN: 9789048848874, geïllustreerd, 144 blz., March 2019
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 409 gram.

Uitgever: Carrera

trefwoorden: afvallen;carrera;carreraculinair;dieet;diëten;eetgedrag;gezond;gezondheid;kosters;lijnen;mieke;miekekosters;slank;slankemensen;slanker

beschrijving

Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.'

Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke vriendinnen ging observeren: hoe konden zij wel bitterballen eten en toch in maatje 38 passen? Mieke kopieerde het 'slanke' eetgedrag en werd - met elke dag chocola en wijn - 15 kilo lichter.

Mieke ontwikkelde een methode waarin je ontdekt hoe je de regie op je eetgedrag pakt: Alles mag! Je wilt niet langer te veel eten. Jij kiest bewust voor afvallen en slank(er) blijven. In Het geheim van slanke mensen ontdek je hoe ook jij kunt eten wat je wilt... en afvallen!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mieke Kosters (1972) heeft inmiddels meer dan 200.000 boeken verkocht: Het geheim van slanke mensen, Ik ken mezelf en ben slank, De Bikini Challenge, En nú word ik slank, De Little Black Dress Challenge, Van XL naar S en In 20 minuten van XL naar S. Mieke biedt met veel succes landelijk en via internet diverse workshops en trainingen aan.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: